Hyppää sisältöön

Ajankohtaista RSS

Saunavasta ja räsymatto puuportailla

#Naistensauna -tapahtuma haastaa jakamaan saunomisen tunnelmia kesän aikana sosiaalisessa mediassa

22.6.2022
Kalevalaisten Naisten Liitto haastaa kaikki mukaan #naistensauna -tapahtumaan! Tapahtumaan osallistutaan saunomalla ja jakamalla saunaperinteisiin liittyviä kokemuksia, muistoja ja ajatuksia sosiaalisessa mediassa.
Tervetuloa Euroopan kulttuuriympäristöpäiville, kesäisiä kukkia ja lehtiä.

Ota varaslähtö Euroopan kulttuuriympäristöpäiville Kansallismuseon torniin kiiveten tai Iijoella meloen

3.6.2022
Kulttuuriperintöä juhlitaan joka syksy ympäri Euroopan. Suomessa Kulttuuriympäristöpäivien tapahtumia järjestetään kuitenkin ympäri vuoden ja kesällä on tiedossa paljon kiinnostavaa ohjelmaa. Kiipeäisitkö mieluummin Kansallismuseon torniin valokuvaamaan vai meloisit Iijoella?
Kulttuuriympäristön tekijät

Kulttuuriympäristön tekijät -kilpailu rohkaisee lapsia ja nuoria tutustumaan omaan kulttuuriperintöönsä

2.6.2022
Kulttuuriympäristön tekijät -kilpailussa 2022 lapset ja nuoret pohtivat mitä on eurooppalainen ja kestävä kulttuuriperintö.
Naisten sauna

Naisten sauna voittoon EHD Stories -hankehaussa

31.5.2022
Kalevalaisten Naisten Liiton Naisten sauna -hanke on saanut 10 000 euron rahoituksen Euroopan neuvoston ja Euroopan komission toteuttamassa European Heritage Days Stories -hankehaussa.
Kuvaaja Bisher Sawan

Poimi talteen vinkit kestävän tapahtuman järjestämiseksi

12.4.2022
Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä juhlistetaan tänä vuonna teemalla kestävä perintö. Toivomme kestävyyden teeman näkyvän sekä tapahtumien sisällössä että tapahtumajärjestelyissä. Pienillä muutoksilla tapahtumia voidaan järjestää entistä kestävämmin. Ota talteen kestävän tapahtuman vinkkilista!
Kuva pexels.com

Kulttuuriympäristöpäivien kevään kahvipausseilta tietoa kestävän tapahtuman järjestämisestä sekä viestinnästä

28.3.2022
Tule mukaan kymmenien tuhansien tapahtumien ja miljoonien osallistujien Euroopan kulttuuriympäristöpäivät -kokonaisuuteen! Vuonna 2022 kulttuuriympäristöpäiviä juhlitaan teemalla Kestävä perintö.
Tietokone ja kahvikuppi. Kuva: Pexels.

Tule mukaan Euroopan suurimpaan yleisötapahtumien kokonaisuuteen – Kulttuuriympäristöpäivien kahvipausseilta tietoa järjestämisestä

18.2.2022
Vuonna 2022 Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä juhlitaan teemalla Kestävä perintö. Päiville voi järjestää Avointen ovien tapahtumia, opastettuja kierroksia, talkoita tai muita tapahtumia. Kulttuuriympäristöpäivien kahvipausseilla maaliskuussa kerrotaan tapahtumakokonaisuudesta, tapahtumien järjestämisestä ja vuositeemasta.
Lue lisää uutisia

Kulttuuriymparistomme.fi Facebookissa

@ kulttuuriymparistomme Instagramissa