Tapahtumat – tule mukaan!

Kaikki ovat tervetulleita järjestämään tapahtumia kulttuuriympäristöpäiville. Tapahtumat keskittyvät syyskuuhun, Suomessa pääajankohta on seuraavan kerran 3.-9.9.2018. Kuitenkin myös minä tahansa muuna aikana järjestetty tapahtuma voi olla osa kulttuuriympäristöpäiviä.

Mikä on sinulle sopiva tapa osallistua?

Voit järjestää päiville yleisötapahtuman, juhlia omin päin tai lähipiirisi kanssa sekä osallistua tapahtumiin Suomessa ja Euroopassa.

Tapahtuma voi olla esimerkiksi retki, opastettu kierros tai avointen ovien päivä. Voit järjestää talkoot tai ripustaa remonttihaalarit naulaan ja kohottaa lähipiirin kanssa maljan itselle tärkeän ympäristön kunniaksi. Tapahtuman tyyli ja sisältö on vapaa!

Tuikkimaan tähdeksi Euroopan taivaalle!

Ilmoitathan yleisölle avoimet tapahtumat tämän sivuston tapahtumakalenteriin, josta ne siirtyvät automaattisesti tähdeksi tapahtumapaikkasi ylle

#kulttuuriympäristöpäivät

Päivien juhlistamisesta toivomme kuvia ja tunnelmia sosiaalisen median kanaviin aihetunnisteella #kulttuuriympäristöpäivät.

Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtuma Puotilan kartanolla Helsingissä vuonna 2014.
Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtumien avulla voi nostaa oman kulttuuriympäristön kohteet hienosti esille. © Kuva: Jonina Vaahtolammi, Suomen Kotiseutuliitto.
Julkaistu 28.12.2015 klo 13.51, päivitetty 2.1.2018 klo 16.03